VIATGE D'ESCALADA
A LA PROVENÇA

La zona de la Provença, al sud est de França, ens ofereix grans possibilitats per a l'escalada, tant de via llarga com d'un sol llarg.
Aquí trobarem algunes des zones d'escalada més famoses de França, com són les Gorges del Verdon i Les Calanques, les dues immerses en ambients espectaculars.

A les Gorges del Verdon escalarem les vertiginoses parets que cauen directament sobre el riu, i degustarem una roca calcària de qualitat excel·lent. També gaudirem de l'ambient reposat i l'encant dels poblets francesos.

El Massís de les Calanques s'estén uns 20 kilòmetres sobre el mar mediterrani, a l'est de Marsella i fins al poble de Cassis. Aquí l'escalada pren una espectacularitat difícil de viure en altre llocs: travessies arran d'aigua, agulles i parets que es precipiten directament sobre el mar, escalades en un marc incomparable!

També trobarem racons no tan coneguts però igualment molt interessants per l'escalada, com poden ser Aiglun, Orpiere, Buoux. Molt recomanable l'escalada a Aiglun, amb una roca de molta qualitat, sobre murs grisos i vermellosos replets de gotes d'aigua i cantells que ens faran gaudir d'allò més.

DURADA
Una setmana (possibilitat d'adaptar-ho a les necessitats de cadascú)

EXPERIÈNICA
Experiència en vies de varis llargs i escalar el Vè grau de segon.

PREU I CONDICIONS
Poseu-vos en contacte amb nosaltres.

TOP