ESCALADA EN GRANIT AL
PN D'AIGÜESTORTES I ESTANY DE SANT MAURICI

Us proposem descobrir la bonica zona de Cavallers, situada al fons de la Vall de Boí. Una àrea repleta d'agulles, parets i blocs granítics envoltats de torrents i rierols que desemboquen a l'embassament de Cavallers.

La roca, granit de molt bona qualitat, ens convida a escalar plaques d'adherència, fissures, xemeneies, plaques de petites protuberàncies, etc. En vies de pocs metres fins a d'altres que poden arribar als 1000 metres, enllaçant tot un seguit de murs i agulles.

MENJAR I DORMIR:

Opció hippie:
Quedar-se a dormir fent bivac en alguna zona propera a l'aparcament. Al ser un Parc Nacional està prohibit però es una pràctica que si es fa amb discreció no passa res, però jo us haig d'informar del què estem fent.
Disposo d'uns matalassos de 5 centímetres de gruix per fer el bivac més confortable. Si escollim aquesta opció necessitareu un sac de dormir!
Pel què fa al menjar caldrà fer una comprada i cuinar per la zona, jo tinc un kit de cuina (fogo, olla, paella, plats, etc)

Opció allotjament pels pobles del voltant:
Hi ha una gran oferta d'allotjament i restaurants pels pobles propers a l'embassament de Cavallers a uns 20 kilòmetres aproximadament.

(ho acabem de parlar via whatsapp)

PREU I QUÈ INCLOU:

180€ per persona.
Serveis d'un tècnic superior d'escalada, assegurança RC i d'accident, material tècnic col·lectiu.

PROGRAMA:

Divendres: Trajecte Vic - Vall de Boí, aproximadament 3,5 hores. (Hora de sortida a concretar)
Dissabte: Escalada pels voltants de l'embassament de Cavallers en sectors d'escalada esportiva. Coneixerem la roca i les particularitats de la seva escalada. Podrem escalar en politja i de primer de cordada si ja hem adquirit la confiança suficient.
Diumenge: Escalada d'una o dues vies de varis llars, segons nivell i experiència dels participants. L'aproximació a les vies serà aproximadament de 1 hora.
Un cop acabada l'escalada tornarem cap a Vic.

MATERIAL NECESSARI:

Casc, arnés, peus de gat, motxilla de 30-40 litres, paravent i roba adequada a la meteorologia.

 

TOP